shopify analytics
Beschrijving Teksten | Bucuti & Tara Marketplace
Facebook iconTwitter iconTripAdvisor iconYouTubeInstagramLinkedIn

Beschrijving Teksten

23 WOORDEN

Volwassenen-only, Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, is een stijlvol, koolstofneutraal toevluchtsoord voor romantiek en welzijn langs een van de "Droomstranden van de Wereld."

32 WOORDEN

Volwassenen-only, Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, is het #1 Caribische Hotel volgens Tripadvisor en #18 ter wereld. Dit stijlvolle, koolstofneutrale toevluchtsoord voor romantiek en welzijn is genesteld aan het beroemde Eagle Beach.

50 WOORDEN

Volwassenen-only, Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, is het #1 Caribische Hotel volgens Tripadvisor en #18 ter wereld. Dit stijlvolle, koolstofneutrale toevluchtsoord voor romantiek en welzijn ligt aan Eagle Beach, een van de "Droomstranden van de Wereld." Gracieuze service, authentieke aanbiedingen en een rustige ambiance in een luxe omgeving zijn kenmerkend.

95 WOORDEN

Volwassenen-only, Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, is het #1 Caribische Hotel volgens Tripadvisor en #18 ter wereld, terwijl het tegelijkertijd het eerste en enige gecertificeerde CarbonNeutral(R) hotel in het Caribisch gebied is. Dit stijlvolle toevluchtsoord voor romantiek en welzijn ligt aan Eagle Beach, een van de "Droomstranden van de Wereld." Ervaar de gerenommeerde gastvrijheid van Bucuti, milieuvriendelijke excursies en authentieke eetgelegenheden, dit alles in een rustige ambiance in een luxe omgeving. Deze kenmerken vullen het witte zandstrand en het turquoise water van het resort aan, de thuisbasis van de meest prachtige zonsondergangen van Aruba.

145 WOORDEN

Volwassenen-only, Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, is het #1 Caribische Hotel volgens Tripadvisor en #18 ter wereld, terwijl het tegelijkertijd het eerste en enige gecertificeerde CarbonNeutral(R) hotel in het Caribisch gebied is. Dit stijlvolle toevluchtsoord voor romantiek en welzijn ligt aan Eagle Beach, een van de "Droomstranden van de Wereld." Ervaar de gerenommeerde gastvrijheid van Bucuti, milieuvriendelijke excursies en authentieke eetgelegenheden onder leiding van een met Michelin bekroonde executive chef, dit alles in een rustige ambiance in een luxe omgeving. Fijnproevers kunnen terecht in het restaurant Elements aan de oceaan met vooruitstrevende menu's voor wereldkeuken, glutenvrij, veganistisch, vegetarisch en traditionele gerechten van de staf voor authentieke Arubaanse en Caribische specialiteiten. Ontbijt is inbegrepen. Deze kenmerken vullen het witte zandstrand en het turquoise water van het resort aan, de thuisbasis van de meest prachtige zonsondergangen van Aruba. Gasten zijn verzekerd van ligstoelen en exclusieve barservice.

193 WOORDEN

Volwassenen-only, Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, is het #1 Caribische Hotel volgens Tripadvisor en #18 ter wereld, terwijl het tegelijkertijd het eerste en enige gecertificeerde CarbonNeutral(R) hotel in het Caribisch gebied is. Dit stijlvolle toevluchtsoord voor romantiek, welzijn en duurzaamheid ligt aan Eagle Beach, een van de "Droomstranden van de Wereld." Ervaar de gerenommeerde gastvrijheid van Bucuti, milieuvriendelijke excursies en authentieke eetgelegenheden onder leiding van een met Michelin bekroonde executive chef, dit alles in een rustige ambiance in een luxe omgeving. Fijnproevers kunnen terecht in het restaurant Elements aan de oceaan met vooruitstrevende menu's voor wereldkeuken, glutenvrij, veganistisch en natuurlijke gerechten met adembenemend uitzicht op zee. Speciale diëten worden met zorg behandeld. De resorts witte zandstrand en turquoise water, de thuisbasis van de meest prachtige zonsondergangen van Aruba. Gasten zijn verzekerd van ligstoelen, exclusieve barservice en tweemaal per week films onder de sterren. Het meertalige personeel in Caribische stijl omvat een persoonlijke conciërge voor elk stel. Het is de thuisbasis van het eerste Healthy Hour in het Caribisch gebied, waar gasten kunnen werken met welzijnsdeskundigen en de beste welzijnsspecialisten van Aruba, samen met in-house spamedewerkers wiens specialiteit strandmassages met lokale behandelingsingrediënten omvat.

Bucuti: Eerste gezonde Happy hour van het Caribisch gebied

Bucuti heeft zijn succesvolle wellness-programma uitgebreid met dagelijkse activiteiten en het eerste en enige gezonde ‘happy hour’ van het Caribisch gebied.

Gratis gezonde snacks, een No-jito en veel meer.

Het resort geeft hiermee een alternatief aan voor de traditionele happy hours. Bucuti biedt tijdens de Healthy Hour gratis gezonde snacks en halfgeprijsde ultragezonde smoothies aan. De Healthy Hour is bij Bucuti van 15.00 tot 17.00 uur. Dagelijks worden de ‘gezonde mocktails’ geserveerd zoals bijvoorbeeld de populaire Strawberry No-jito.

Uniek wellness-programma

Bucuti & Tara Beach Resort is het toonaangevende boetiekresort van Aruba voor stellen en creëert vanaf het moment dat gasten arriveren een rustige en vredige omgeving die romantiek en welzijn bevordert. Het bekroonde, door de eigenaar beheerde resort is uitsluitend voor volwassenen en is jaar na jaar uitgeroepen tot een van 's werelds meest romantische resorts. Gelegen aan het witte poederzand van Eagle Beach, aangewezen als een van de "Droomstranden van de Wereld," ligt Bucuti op het meest ongerepte gedeelte, waar gasten zich kunnen verliezen in een oase van ontspanning en nooit problemen hebben om een comfortabele strandstoel en een grote parasol voor schaduw te vinden.

De wellnessvoorzieningen van het resort omvatten een rustige sfeer, verwennende spabehandelingen, een ultramoderne fitnessruimte met uitzicht, schone lucht in elke kamer met behulp van luchtontvochtigers en luchtreinigers, attente service met oog voor detail en altijd beschikbaar management om aan de behoeften van de gasten te voldoen. Het aan de oceaan gelegen restaurant van het resort, Elements, is een uitbreiding van Bucuti's duurzaamheids- en wellnesspraktijken en biedt de mogelijkheid om te genieten van veganistische, vegetarische, glutenvrije en natuurlijke gerechten in aanwezigheid van adembenemende uitzichten op zee. Speciale diëten worden met zorg behandeld. Fulltime Wellness Specialisten begeleiden gasten bij hun wellnessdoelen en dieetbehoeften. Dagelijkse Healthy Hour en dagelijkse gratis wellnessactiviteiten.

Gasten ontvangen een iPad om te gebruiken tijdens hun verblijf en gratis WiFi is beschikbaar op het hele terrein. De tarieven zijn inclusief dagelijks ontbijt en alle belastingen en toeslagen. Resortfaciliteiten omvatten ook een strandbar, films op het strand onder de sterren, cadeauwinkel, gastenwasserij, stijlvol zwembad, autoverhuurbalie, meertalig receptiepersoneel en een ruim hoog beoordeeld strand. In de buurt van het resort vindt u diverse restaurants, winkels, bars en een casino van wereldklasse.

Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba, toonaangeved voor het Caribisch gebied

Bucuti & Tara Beach Resort Aruba is het leidende ‪”boutique‪” resort op Aruba‪, gelegen aan‪”Eagle beach”. De eigenaar van het hotel is meerdere keren bekroond voor zijn ‪”adult only’ resort. Het hotel is tevens uitgeroepen tot het nr. 1 meest romantische hotel van Caribisch gebied en Nr. 1 Hotel in het Caribisch gebied voor twee jaar op rij.

Bucuti & Tara eerste klimaatneutrale resort van de Caraïben

Het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba is het eerste hotel in de Caraïben dat volledig klimaatneutraal opereert.

Het resort heeft al jaren een uitgebreid duurzaamheidsprogramma en een minimale CO2-voetafdruk, maar nu is er dan de officiële CarbonNeutral® certificering. Natuurlijk is Bucuti blij met deze mijlpaal en trots de eerste in de regio te zijn, maar het hotel wil vooral een voorbeeld zijn voor anderen.

Wat betekent klimaatneutraal?

CarbonNeutral® is een wereldwijde norm die wordt toegekend aan bedrijven die hun uitstoot van broeikasgassen (CO2) hebben verlaagd tot netto nul. “Het Bucuti & Tara Beach Resort heeft met haar duurzaamheidsprogramma de lat hoog gelegd,” aldus Saskia Feast van Natural Capital Partners. “We zijn blij dat we het predicaat CarbonNeutral® konden toevoegen aan de vele eerdere prestaties, waarmee we de succesvolle toewijding aan het CO2-neutraal werken van grote bedrijven wereldwijd laten zien.” 

Wat merken de gasten van Bucuti?

Het bieden van een klimaatneutrale hotelervaring betekent dat gasten van Bucuti geen voetafdruk achterlaten en zonder schuldgevoel kunnen terugdenken aan een heerlijke vakantie. Het resort heeft nu bewezen dat koolstofneutraliteit en een onvergetelijke vakantie heel goed samengaan. 

De weg naar volledig klimaatneutraal
De afgelopen jaren heeft het Green Team van het resort, mede dankzij alle steun en investeringen van de eigenaar, een enorme uitstootvermindering bereikt. Door de vele klimaatneutrale maatregelen verminderde Bucuti & Tara de CO2-uitstoot tot het maximaal haalbare. Het kleine overgebleven gat werd gecompenseerd door ‘koolstofcredits’ van het lokale windmolenpark Vader Piet. Elk onderdeel van het resort werd onderzocht en verbeterd, met zowel simpele als complexere oplossingen. Enkele voorbeelden:

  • Elke gast een herbruikbaar waterflesje geven, leidt tot 290.000 minder plastic wegwerpflessen in het afval van Aruba. 
  • Het bieden van gezondere porties geeft gasten verstandigere – en meer wenselijke – hoeveelheden, met als neveneffect 30% minder voedselverspilling. 
  • Het resort installeerde het grootste zonnepaneelsysteem van het eiland, van een door de overheid maximaal toegestane grootte. 

Eco-pionier in de Caraïben 

Ewald Biemans, eigenaar en CEO van Bucuti & Tara en gepassioneerd milieuactivist, voert sinds de opening van het resort in 1987 vastberaden duurzame oplossingen in het beleid en de cultuur door. Hierdoor is Bucuti het meest eco-gecertificeerde resort van de Caribbean geworden. Enkele onderscheidingen: 

  • Het eerste ISO 14001 gecertificeerde hotel in Noord- en Zuid-Amerika
  • Het eerste resort in de Caraïben met een LEED Silver certificaat 
  • Uitgeroepen tot World’s Most Sustainable Hotel/Resort door Green Globe

Ook Biemans zelf ontving als groene leider diverse awards, waaronder die van Green Hotelier of the Year (Caribbean Journal). Ook was hij vorig jaar de eerste persoon ooit die de Leader in Sustainability Gold Adrian Award won (Hospitality Sales & Marketing Association International & National Geographic Traveler), een prijs die voorheen alleen aan organisaties werd toegekend. Daarnaast is Biemans als duurzaamheidsexpert een veelgevraagd spreker voor presentaties en lezingen.

Waarom investeren in klimaatneutraal?

De temperaturen op aarde blijven stijgen, net als de zeespiegel, wat een bedreiging vormt voor kustbewoners wereldwijd, waaronder op het laaggelegen Aruba. Bucuti & Tara vindt dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering een wereldwijd probleem is, dat ieder mens, bedrijf en organisatie moet proberen te veranderen. Ewald Biemans: “Onze gasten kiezen Aruba om onze mooie natuurlijke stranden, prachtige turquoise water en de vrolijke, gezonde eilandbewoners. We moeten onze omgeving op een zinvolle manier beschermen en behouden om deze ervaring ook in de toekomst te kunnen blijven bieden. Ik denk dat het harde werken, de passie en toewijding van ons duurzaamheidsteam om klimaatneutraliteit te bereiken, anderen zal inspireren om soortgelijke maatregelen te nemen.”

 
 

Copyright © 2024 Bucuti & Tara Beach Resorts - Aruba

Hide